Wil je het beste bed kopen? Magnee-Kruyssen Vof adviseert en realiseert als het gaat om slapen

Een bed kopen in de regio Wassenaar, Den Haag, Voorschoten, Leidschendam en Voorburg

Toe aan een nieuw bed? Kom dan eens een kijkje nemen bij Magnee-Kruyssen Vof in Wassenaar. We nemen de tijd om ons de verdiepen in jouw situatie, zodat we het beste bed voor jou kunnen vinden, of dat nou een boxspring, lattenbodem of ledikant is.

Welk bed kies jij? Kom naar Magnee-Kruyssen Vof in Wassenaar voor tips

De slaapkamer is tegenwoordig veel meer dan alleen een ruimte voor je nachtrust. Het is een essentieel onderdeel geworden van ons interieur, waar we niet alleen slapen, maar ook ontspannen, ons kleden en ontkleden, televisie kijken of ontbijten en koffiedrinken.

Het is in ieder geval zeker een plek waar je je prettig wilt voelen en dat mag er ook aantrekkelijk uitzien. Het bed en de eventuele ombouw of nachtkastjes spelen daarbij een belangrijke rol. Vandaar dat we zien dat veel mensen de tijd nemen om een mooi en fijn bed te kiezen.

Bij Magnee-Kruyssen Vof kun je alle tijd nemen die je hebt. Er valt genoeg te zien, uit te proberen en te kiezen.

Kies je eigen bed, bodem, matras en textiel, ofwel slaapsysteem in de regio Wassenaar, Den Haag, Voorschoten, Leidschendam en Voorburg

Als mensen praten over hun bed, bedoelen ze meestal het complete slaapsysteem. Een bed of slaapsysteem bestaat uit verschillende onderdelen zoals de bedbodem, het matras en eventuele topper, en natuurlijk het bedtextiel en hoofdkussen. 

Het bedtextiel bepaalt in grote mate het slaapklimaat. Door het bedtextiel aan te passen kun je jouw ideale slaapklimaat creëren.

Jouw ideale bed kun je precies volgens je eigen voorkeuren samenstellen. Hulp nodig om je voorkeuren te bepalen? We geven je bij Magnee-Kruyssen Vof in de regio Wassenaar, Den Haag, Voorschoten, Leidschendam en Voorburg graag meer advies.

Kies je een ledikant of boxspring in je slaapkamer? Magnee-Kruyssen Vof helpt jou

De keuze voor een nieuw bed begint vaak met de keuze voor een ledikant of een boxspring. Het verschil tussen deze twee zit in de constructie. Een boxspring is een houten of stalen frame met daarop veren gemonteerd. Daar komen de matras en eventuele topdekmatras nog bovenop.

Een ledikant is een bedomranding waarin een bedbodem wordt gemonteerd. Voor beide opties geldt dat deze volledig zijn af te stemmen op jouw persoonlijke wensen qua uiterlijk en ligcomfort.

Je kunt kiezen voor complete ledikanten, achterwanden of bijpassende nachtkastjes en commodes. Zo creëerje altijd jouw mooiste slaapkamer!

Compleet slapen begint in Wassenaar

Wie op zoek is naar een bed, begint bij Magnee-Kruyssen Vof. Hier vind je niet alleen de mooiste ledikanten en boxsprings, maar ook alle andere artikelen die je nodig hebt voor een goede nachtrust.

We hebben verschillende bedbodems zoals lattenbodems, spiraalbodems en boxsprings, maar ook allerlei soorten en maten matrassen, dekbedden, kussens en het mooiste bedtextiel.

Je kunt dus op één adres je complete slaapsysteem samenstellen. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen met het maken van de beste keuze. Probeer onze bedden vooral ook uit, want comfort zelf ervaren zegt meer dan alleen informatie.

De grote merken van Magnee-Kruyssen Vof

Bij Magnee-Kruyssen Vof verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook