Merk logo

Vandyck bedtextiel bij Magnee-Kruyssen Vof in Wassenaar

Vandyck bedtextiel bij Magnee-Kruyssen Vof in Wassenaar. Vandyck is wereldwijd bekend en toonaangevend. Creatieve vertalingen van de catwalk naar jouw dekbedovertrek en badgoed. Geniet iedere dag van de hoogwaardige kussens, dekbedden en hoeslakens van Vandyck.

Image slide
Alles voor je slaapkamer
Verrijk je slaapkamer met prachtig bedtextiel bij Magnee-Kruyssen Vof!
  1. Home breadcrumb
  2. Merken breadcrumb
  3. Vandyck

Vandyck overtreksets

Wie een saaie dekbedovertrek heeft, doet zichzelf tekort. Vandyck laat zien dat inspirerende creaties heel goed passen in de slaapkamer. Je bed lijkt wel een schilderij met de inspirerende prints. Heb je liever een rustige slaapkamer? Ook voor natuurlijke, tijdloze producten van Vandyck ga je naar Magnee-Kruyssen Vof in Wassenaar


Maak een afspraak

Kussens van Vandyck

De kussens van Vandyck zijn beschikbaar in allerlei vormen en soorten. Van zeer zacht en luchtig tot heel compact en stevig. Verkoelende, ventilerende en allergievrije kussens: voor elke slaper heeft Vandyck een passend kussen.

Dekbedden van Vandyck

De dekbedden van Vandyck zijn gevuld met dons en kleine veertjes. Dons is een erg comfortabele vulling die goed isoleert en veel vocht opneemt. Hierdoor voelt het geen moment klam aan. Alle dons is diervriendelijk geproduceerd. Vind het geschikte dekbed bij Magnee-Kruyssen Vof in Wassenaar.

Magnee-Kruyssen Vof in Wassenaar, voor al jouw Vandyck:

- Overtreksets
- Dekbedden
- Kussens
- Hoeslakens
- Badgoed
- Accessoires


Neem contact op met Magnee-Kruyssen Vof