Merk logo

Gordijnstoffen van Holland Haag bij Magnee-Kruyssen Vof in Wassenaar

Familiebedrijf Holland Haag kenmerkt zich door maximale service. Dit zit hem niet alleen in een enorm uitgebreide collectie gordijnstoffen, maar ook nauwkeurige confectie en vlamvertragende materialen. Je beleeft het bij Magnee-Kruyssen Vof.

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Magnee-Kruyssen Vof!
  1. Home breadcrumb
  2. Merken breadcrumb
  3. Holland Haag

Holland Haag gordijnstoffen voor thuis

Prachtige overgordijnen als finishing touch voor jouw kamer. Holland Haag gordijnstoffen zorgen letterlijk en figuurlijk voor warmte in iedere kamer. Met transparante gordijnstoffen creëer je zachte of juist speelse lichteffecten. Net dat beetje extra privacy en toch voldoende licht in huis. Met unikleuren breng je rust in je interieur of zorg je voor een opvallend accent in de kamer.


Maak een afspraak

Confectie van gordijnen door Holland Haag

Als de juiste materialen en dessins zijn gekozen, is het tijd voor de finishing touch. De confectie van gordijnen heeft veel invloed op de uiteindelijke look van de stoffen. Kies voor een elegant plooigordijn, klassieke ringgordijnen of ga voor één van de specials. Magnee-Kruyssen Vof adviseert je graag!

Holland Haag in Wassenaar

Bij Magnee-Kruyssen Vof maak je kennis met de meest uiteenlopende mogelijkheden van Holland Haag. Extra sfeer, warmte of een opvallend detail in jouw interieur. Ervaar het zelf in de showroom in Wassenaar.


Neem contact op met Magnee-Kruyssen Vof voor meer informatie

Ga naar Magnee-Kruyssen Vof in Wassenaar, voor Holland Haag:

- Overgordijnstof
- Transparante gordijnstof
- Gordijnen in unikleuren